Information inför byte av bredbandsleverantör

Information från Sappa: Sappa.pdf.

Nedan följer information om bytet av fiberkonvertrar som Nordantenn kommer att utföra under maj.

Under maj månad kommer Nordantenn att byta ut befintlig fiberkonverter i er fastighet. Arbetet beräknas till ca 1 timme under normala förhållanden, dock kan er bredbandsuppkoppling ligga nere upp till ca 4 timmar den dagen byte sker.

Ni kommer att bli kontaktad av Nordantenn för tidsbokning och överenskommelse om tillträde till er fastighet. Tidsbokningen kommer att inledas sista vecka i april och pågå under hela maj.

Om ni inte fick ett SMS i samband med detta inlägg, skicka ert mobilnummer, eller hemtelefonnummer om ni saknar mobilnummer, till bredband@carlslid.se så Nordantenn (och vi) har korrekta kontaktuppgifter till er.

Att tänka på inför bytet:

  • Bered plats för åtkomst till er fiberkonverter så teknikern kan arbete fritt med bytet.
  • Är någon i hushållet sjuk måste Nordantenn meddelas för ombokning
  • Tänk på att hålla avstånd och hålla barn och husdjur frånskilda från teknikern

Jobbar ni hemifrån och är flexibel med bytet på kort varsel under perioden får ni gärna meddela det vid bokningstillfället eller skicka ett mail till Nordantenn och meddela det.

Under rådande pandemi kan oförutsedda händelser uppkomma. Av den anledningen och för allas säkerhet kan ni bli kontaktad för ombokning med kort varsel. Vi hoppas att ni har överseende med detta.

Kontaktuppgifter till Nordantenn:
Telefon: 090-70 67 60
Mail: kontakt@nordantenn.se